En   De
    Főoldal       Elérhetőség       Honlaptérkép
GRP Plasticorr
2013. március
Újabb innovációs elismerés
Örömmel tudatjuk minden kedves Partnerünkkel, hogy a GRP Plasticorr Kft. az idei évben újabb rangos díjat nyert el.
 Bővebben

2011. szeptember
Magyar Termék Nagydíjas a GRP Plasticorr Kft.
Nagy örömünkre szolgál tudatni minden kedves jelenlegi és jövendőbeli partnerünkkel, hogy pályázataink sikeres elbírálási folyamat után elnyerték Magyar Termék Nagydíj® Kitüntető Címet.
 Bővebben

2011. március
Másodszor a STOCEXPO kiállításon
Cégünk az idei évben második alkalommal vett részt a STOCEXPO szakmai kiállításon.
 Bővebben
Hírarchívum


 
 
2013. március
Újabb innovációs elismerés

Örömmel tudatjuk minden kedves Partnerünkkel, hogy a GRP Plasticorr Kft. az idei évben újabb rangos díjat nyert el.
A Magyar Innovációs Szövetség által 21. alkalommal kiírt Magyar Innovációs Nagydíj Pályázat felhívására nyújtottuk be a Gázvezetékek hibahelyeinek javítása és rehabilitációja műgyanta alapú Plastimol® PR javító bilinccsel című pályázatunkat. A rangos bírálók által értékelt pályamunkánk a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala 2012. Évi Innovációs Díjában részesült.
A díjat ügyvezető igazgatónk Kajtár Vilmos vette át az Országházban rendezett átadási ünnepség során 2013. március 21-én.
Büszkeséggel tölt el bennünket, hogy több mint húsz éves munkásságunk alatt immáron második alkalommal részesülhettünk a Magyar Innovációs Szövetség kitüntető elismerésében. A csőrehabilitációs eljárásunk kifejlesztésében segítséget nyújtó intézményeknek, cégeknek ezúton is köszöntet mondunk. 
 
 2011. szeptember
Magyar Termék Nagydíjas a GRP Plasticorr Kft.

Vállalkozásunk az idei esztendőben elérkezettnek látta, hogy termékeivel kapcsolatban pályázati anyagokat nyújtson be a Magyar Termék Nagydíj® Kitüntető Cím elnyerése céljából.
Úgy gondoltuk, hogy a PLASTIMOL® bevonatcsalád, valamint a PLASTIMOL® PR vezetékrehabilitációs technológiánk szakmai múltja és gazdaságossági eredményessége is predesztinálja termékeinket a cím elnyerésére.
Meggyőződésünk volt, hogy a mindennapi tevékenységünk által előállított produktumaink minősége megfelel a pályázatot kiíró grémium kiírásban megfogalmazott követelményeinek és hitvallásának is.
Nagy örömünkre szolgál tudatni minden kedves jelenlegi és jövendőbeli partnerünkkel, hogy pályázataink sikeres elbírálási folyamat után elnyerték Magyar Termék Nagydíj® Kitüntető Címet. Köszönetet mondunk a bíráló bizottságnak a díj odaítéléséért, és minden az évek során szakmai fejlődésünket segítő üzleti partnerünknek, kollégánknak az együttműködésükért.
Újabb elismerésünket mind szakmai, mind minőségi tekintetben nagyra értékeljük és a jövőben büszkén használjuk az MTN védjegyét.
Az elismerő oklevelet és a díjjal járó szobrot Kajtár Vilmos vezérigazgatónk vette át az Országház Főrendi termében tartott ünnepélyes díjátadó ceremónia keretében 2011. szeptember 5-én. 
 
 2011. március
Másodszor a STOCEXPO kiállításon

Cégünk az idei évben második alkalommal vett részt a STOCEXPO szakmai kiállításon.
A Rotterdamban megrendezésre került találkozón elértük előzetesen kitűzött célunkat. Standunkat 15-20, európai szakmai körökben jegyzett cég képviselője látogatta meg. Számunkra örömteli, hogy mind beszállítói, mind megrendelői oldalról nagy érdeklődés övezte termékeinket.
Üzleti tárgyalásaink során sikerült olyan megállapodásokat előkészítenünk, amelyektől a jövőben nemzetközi piaci pozícióink erősödését, ismertségünk növekedését várjuk. 2010. október
Állami kitüntetésben részesült Kajtár Máté. Cégünk fiatal gyakornoka méltó elismeréssel zárta a triplafalúsítási technológia kifejlesztéséhez vezető gyakorlatorientált elméleti kutatásait.
Schmitt Pál köztársasági elnök az A Köztársaság Elnökének Érdemérme és a Köztársaság Elnökének Díszoklevele Éremmel kitüntetések alapításáról szóló 223/2010. (IX.2.) KE. Határozat 3. pontjában foglaltak alapján A KÖZTÁRSASÁG ELNÖKÉNEK DÍSZOKLEVELE ÉREMMEL kitüntetést adományozta Kajtár Máté részére az International Sustainable World (Energy, Engeenering & Enviroment) Project Olypiad) versenyen elért eredményéért. Az öt kitüntetett fiatal magyar tudós ez év október 21-én vehette át a Sándor Palota dísztermében az okleveleket és az érmeket a Köztársaság Elnök Úrtól.
Máté másfél évig tartó munkája során annak minden szintjén (nemzeti, kontinentális, világ) megállta helyét. Mind a budapesti, mind a párizsi, mind a hustoni helyszíneken első helyezést ért el a bíráló bizottságok döntése értelmében. Elméletének gyakorlati kifejtése során bizonyosságot nyert, hogy korunk legaktuálisabb kérdésének, a fenntarthatóságnak problémáira a környezeti és a technológiai szempontok közös figyelembe vételével lehet leghatékonyabban megadni a választ.
A GRP Plasticorr Kft. vezetősége a cég minden munkatársa nevében gratulál Kajtár Máténak az elnyert magas kitűntetéshez. Büszkék vagyunk rá, hogy Máté személyében sikerült egy valóban ambiciózus gyakornok pályafutását támogatnunk. Remélve együttműködésünk folytatásban kívánjuk, hogy fiatal kollégánk további szakmai előmenetele további hasonló sikerekben legyen gazdag. 
 
 2009. szeptember
Szeptember 16-án a GRP Plasticorr Kft. lehetőséget kapott a NATO (North Atlantic Treaty Organization) logisztikai vezetősége előtti bemutatkozásra. Szakmánk területéről egyedüli magyar cégként mondhatjuk el magunkról, hogy két órás prezentáción keresztül számolhattunk be eddigi eredményeinkről, illetve a tevékenységi körünk jövőjét nagyban meghatározó kutatási, fejlesztési tevékenységünkről.
A két szervezet találkozójának jó alapot szolgáltatott a GRP Plasticorr Kft. Magyar Honvédséggel évek óta fennálló partneri kapcsolata és a multinacionális cégekkel folytatott szoros együttműködése. Az esti órákba nyúló, mintegy negyven nemzetközi katonai szakértő előtt lezajlott előadás után kollégáink sok kérdést kaptak a lehetséges együttműködési pontokkal kapcsolatban. Az érdeklődés fókuszpontjában a telephelyi, illetve szállítás közbeni üzemanyag-tárolásra nyújtott technológiailag és gazdaságilag hatékony megoldásaink álltak.
A találkozót a vezetőségi tagok közös vacsorája zárta, mely teret engedett a további kérdések megválaszolásának, valamint a személyesebb kapcsolatok felvételének, elmélyítésének.
 Fényképek 2009. szeptember
Cégünk ismét sikeresen vette az éves ISO audit akadályait. Az idei felülvizsgálat (szeptember 22.) érdekessége volt, hogy az ISO 9001:2001 szabvány megváltozásával át kellett állnunk az ISO 9001:2008 feltételrendszer szerinti ajánlásokra. A rendszerátállásunkat a TÜV Rheinland InterCert Kft. munkatársai megfelelőnek minősítették. A GRP Plasticorr Kft. tevékenységét továbbra is tanúsított vállalkozásként folytathatja. 2009. május
Május 26-án a GRP Plasticorr Kft. csőrehabilitációs eljárása az Amerikai Egyesült Államokban szabadalmi bejegyzést kapott. A szabadalmat a United States Patent and Trademark Office szervezete ítélte oda cégünk számára. A szabadalom száma US 7,537,666 B2. Büszkék vagyunk arra, hogy alap- és alkalmazott kutatási tevékenységet is felölelő munkánkat ilyen magas szinten elismerés övezi. Továbbá arra is, hogy tevékenységünkkel sikeresen bővítettük a világhíres magyar műszaki megoldások körét. Köszönetet mondunk minden a kísérletekben és kivitelezésben részt vevő partnerünknek és kollégánknak.

Eljárásunk gyakorlati jelentőségét bizonyítja, hogy az utóbbi években e tárgykörben egyre emelkedő megrendelés állományunk átlépte a százas nagyságrendet, és méltó versenytársává vált az egyéb technológiáknak. Célunk a minél nagyobb piaci ismertség elérése és a hatékony csőrehabilitációs eljárásunknak gyakorlati alkalmazásával a hazai mellett további nemzetközi sikerek kivívása. 
 
 2009. május
A GRP Plasticorr Kft. újabb bizonyosságát adta annak, hogy az innovációs potenciálban van jövő, van A jövő. A cég megalakulását alapjaiban meghatározó innovatív elképzelések és azok megvalósítási folyamatai újabb erőre kaptak az elmúlt év során.

A cégünk által foglalkoztatott gyakornokok egyike, a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem, Gépészmérnöki Karának első éves hallgatója választott szakterületén tudományos kísérletbe kezdett. A kísérlet táptalaját a GRP Plasticorr Kft. által alkalmazott duplafalúsítási eljárások adták. Ezekből a tűz- és robbanásveszélyes, és környezeti szempontból káros folyadékok földalatti, biztonságos tárolását lehetővé tevő instrumentumokból kiindulva az ifjú tudósjelölt továbblépve megalkotta a hármasfalúsítási technológia elméleti alapjain nyugvó kísérleti modelljeit. A modellek gyakorlati működése igazolja, hogy Kajtár Máté elgondolása miszerint a hármasfalú tartályok szegmensosztásával pontosabban, illetve a tartályfal mindkét irányából azonos eséllyel lehet az esetleges hibahelyeket meghatározni, egyértelműen életképes. Sok kísérleti eredmény hibája, hogy bár a mögötte felállított elméleti sort igazolja, de gyakorlati megvalósítása nem lehetséges, mert nem igazolja a piaci várakozásokat. Ebben az esetben elmondhatjuk, már az eredményes kísérleti fázis képes megválaszolni a gyakorlati alkalmazhatósággal kapcsolatos kérdéseket. A számítások szerint azonos fizikai paraméterekkel rendelkező kettősfalúsított, illetve hármasfalúsított tartályok előállítási költsége között nincs akkora különbség, mint az esetleges hibásodás okozta anyag-, munka-, idő-ráfordítási összköltségek esetében mutatkozna.

Gyakornokunk elgondolásával elindult az Európai Unió által 1988 óta működtetett, évente megrendezett EU Fiatal Tudósok Versenyén. A versengés nemzeti fordulóját a Magyar Innovációs Szövetség 18. alkalommal írta ki az idei évben. A bírálóbizottság 2009. május 19-én megtartott ülésén 3 első, 3 második, 4 harmadik, illetve 1 különdíjat ítélt oda. (http://www.innovacio.hu/3a_hu_18_vegeredmeny.php) A 3 első helyezett között, pedig Kajtár Máté is elnyerte a kitüntető címet, melynek hozadéka, hogy nemzetközi szinten is megmérettethet magát. Az első helyezettek az ősszel Párizsban megrendelésre kerülő "21. EU Contest for Young Scientists" európai döntőjében képviselhetik hazánkat.

Eljárásunk gyakorlati jelentőségét bizonyítja, hogy az utóbbi években e tárgykörben egyre emelkedő megrendelés állományunk átlépte a százas nagyságrendet, és méltó versenytársává vált az egyéb technológiáknak. Célunk a minél nagyobb piaci ismertség elérése és a hatékony csőrehabilitációs eljárásunknak gyakorlati alkalmazásával a hazai mellett további nemzetközi sikerek kivívása. 2006. február 7.
Szomorúan tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy dr. Szilágyi Árpád kollégánk és barátunk 2006. február 7-én, életének 63. évében rövid, súlyos betegség-, de méltósággal viselt szenvedés után elhunyt.
2003 októberétől haláláig volt a GRP Plasticorr Kft. munkatársa. Feladata a laboratóriumi szintű fejlesztőmunkák irányítása volt. Tevékeny részt vállalt K+F munkáinkban. Témavezető munkatársként jelentős szerepe volt új-, műgyanta kompozit alapú javítási technológiánk kidolgozásában, melynek alkalmazásával kiemelés nélkül megoldhatóak a nagynyomású acél szerkezetű csővezetékek helyi korróziós tönkremeneteli problémái. Az alkotó kollektíva tagjaként elnyerte az EKO 2005 Innovációs Környezetvédelmi Versenyen a Környezetvédelem Mestere kitüntető címet. Fáradhatatlan, kitartó munkájára nem kizárólag a kutatási fázisban, a laboratóriumban számíthattunk, hanem a félüzemi kísérleteken keresztül egészen a technológia ipari alkalmazásának beüzemeléséig bizonyította rátermettségét. Több konferencián és termékbemutatón sikeresen képviselte a GRP Plasticorr Kft.-t.
Halálával nehezen betölthető űrt hagyott maga után.
Emlékét megőrizzük! 2005. október 7.
Élénk érdeklődés nyilvánult meg a XXVI. NEMZETKÖZI OLAJ- ÉS GÁZIPARI KONFERENCIA, KIÁLLÍTÁS-on a GRP PLASTICORR Kft. „Új acélcső javítási technológia” címmel tartott előadása iránt.
A több mint 110 éves múlttal rendelkező Országos Magyar Bányászati és Kohászati Egyesület Kőolaj-, Földgáz- és Vízbányászati Szakosztálya által 26. alkalommal megrendezett konferencián a „G” Szekció (GÁZELLÁTÁS) előadásaira jelentős számú hallgatóság – mintegy 50 fő – előtt került sor. A Kajtár Vilmos, Maros József, dr. Szilágyi Árpád (GRP Plasticorr Kft.), Vehofsits Imre (MOL Földgázszállító Rt.) és Kollár György, dr. Gara Péter (GKSoft Bt.) által közel hároméves kutatás-fejlesztési program keretében kidolgozott – a Magyar Feltalálók Egyesülete által a közelmúltban „Invenció díj”-jal kitüntetett – nagynyomású csőrehabilitációs technológia számos előnnyel rendelkezik a jelenleg használt eljárásokhoz képest. Az érdekes előadást a résztvevő szakemberek sok kérdéssel, szakszerű hozzászólásokkal honorálták, amelyekre dr. Bácskai János munkatársunk adott kimerítő válaszokat. A lehetséges további felhasználásra vonatkozó felvetéseket, javaslatokat köszönettel vettük, vizsgálatuk jövőbeli kutatásaink részét fogják képezni. 2005. július 11.
Az EKO 2005 - Innovációs Környezetvédelmi Verseny kiállítással egybekötött díjkiosztó ünnepségére 2005. július 11-12-én Budapesten, Magyar Szabadalmi Hivatalban került sor. A GRP Plasticorr Kft. által megszerzett elismeréseket és díjakat Szántay Csaba akadémikus adta át cégünk képviselőinek.
A Visegrádi Országok, Lengyelország, Szlovákia, Cseh köztársaság és Magyarország feltaláló, innovációs szervezetei kezdeményezésére a Magyar Feltalálók Egyesülete (MAFE) pályázatot hirdetett a legszínvonalasabb olyan műszaki alkotások minősítésére, amelyek a környezetvédelemmel kapcsolatosak.
A MAFE "Invenció díj" kitüntetésben részesítette a kimagasló leleményt felmutató megoldások kidolgozóit, így KAJTÁR VILMOST, a társaság ügyvezető igazgatóját.
A legtöbb pontot elért (85-100%) találmányoknak a "Környezetvédelmi műremek" minősítést adományozták. A GRP Plasticorr Kft. mindkét pályázata kiérdemelte e minősítést:
 Tartályok duplafalúsításával a korszerű talaj- és vízvédelemért
Feltaláló: Kajtár Vilmos és Maros József. Jogosult: GRP Plasticorr Kft.
 Nagy átmérőjű acél csővezetékek javítása folyamatos üzemmenet mellett
Feltaláló: Kajtár Vilmos, Maros József, dr.Szilágyi Árpád, Kétszeri Csaba, Vehofsits Imre, Dr. Gara Péter, Kollár György. Jogosult: GKSoft Bt., GRP Plasticorr Kft., MOL Földgázszállító Rt.
A feltalálók, köztük cégünk munkatársai a "Környezetvédelem mestere" címet kapták. 2005. április 21.
Társaságunk 2005. márciusában elkötelezte magát a Közösségi Környezetvédelmi Vezetési és Hitelesítési Rendszer - EMAS rendelet követelményeit kielégítő - kiépítésére, működtetésére és folyamatos fejlesztésére. Első lépésként nyilvánossá tettük KÖRNYEZETPOLITIKÁ-nkat.
Meggyőződésünk, hogy a környezetvédelmi célokat szolgáló termékeink előállítása lehetséges a környezetet kímélő módon is. Vevőink fokozott megelégedettségére, partnereink és a környezetünkben élőkkel való jó kapcsolat megtartására törekedve elköteleztük magunkat a Közösségi Környezetvédelmi Vezetési és Hitelesítési Rendszer - EMAS rendelet követelményeit kielégítő - működtetésére és folyamatos fejlesztésére. Az így kiépített rendszer megfelel az ISO 14001-es szabványnak is.
A kiépítéshez szükséges mintegy nyolchónapos - a KÖVET-INEM Hungária által irányított - program során felmérjük környezeti tényezőinket. A program alapja a világszerte széleskörűen alkalmazott ökotérképezés módszere. Ezzel a szemléletes, gyakorlatias - a dolgozók aktív bevonásával járó - eszközzel kis és középvállalkozások környezeti teljesítményének felmérése, javítása válik lehetővé.
A rendszer működtetését biztosító ciklusos - tervezés-végrehajtás-ellenőrzés-javítás - elv gyakorlati alkalmazása jelenti a program következő állomásait. A program végén kerül sor a hitelesítésre, környezetvédelmi hitelesítő által végzett értékelésre, annak biztosítása érdekében, hogy a társaság környezetvédelmi politikája, vezetési rendszere és ellenőrzési eljárásai összhangban állnak a 761/2001/EK (EMAS) rendelet követelményeivel.
A rendeletnek megfelelő környezetközpontú irányítási rendszer kiépítésének fontos lépéseként 2005. áprilisában nyilvánossá tettük KÖRNYEZETPOLITIKÁ-nkat, ami kifejezi a GRP Plasticorr Kft. cégfilozófiáját: elhivatottság az ipari és a természetes környezet harmóniájának megteremtésére.
 Környezetpolitika 
 
2005. február
Az elmúlt évek hagyományainak megfelelően társaságunk idén is támogat sportszervezeteket, alapítványokat. Az idei évben először a BHSE Kosárlabda Szakosztálya KADETT csapatának fiatal sportolóit részesítettük támogatásban.
 Fénykép 
 
2004. december 07.
A Társaság az idei évben is magas erkölcsi elismerésben részesült: Megnyertük az „Ipar a Környezetért” és az Ipar Műszaki Fejlesztéséért Alapítvány 2004. évi Aranyérmét, melyet Gyapay Zoltán országgyűlési képviselő Úr, a Magyar Országgyűlés Környezetvédelmi Bizottságának tagja adott át.
 Fényképek 
 
2004. november 18.
Nagynyomású csővezetékek üzem közbeni javítására kidolgozott eljárásunk eredményét bemutató nagysikerű -fogadással egybekötött- prezentációt tartottunk a MOL Rt. vecsési telephelyén. Az eseményen valamennyi hazai csővezeték üzemeltető nagyvállalat képviselői -mintegy 60 fő-jelen voltak. A tudományos igénnyel kidolgozott előadásokat a MOL Rt., a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem, a Miskolci Egyetem, valamint a GRP Plasticorr Kft. oktatói és tudományos kutatói tartották.
 Fényképek2004. október 6.
Társaságunk "Európa csendes..." címmel 2005 évi falinaptárt jelentetett meg. A világ legszebb Szabadság szobra (Zala György munkája) ismételt felavatását- és a tizenhárom vértanú tábornok emlékét kívántuk megörökíteni. Sokan kérdezték, egy polimertechnológiával foglalkozó társaság miért foglakozik naptár kiadásával? A válasz pedig nagyon egyszerű. Uniós tagállam vagyunk május óta, de a magyarság fennmaradásának egyik legfontosabb záloga a gyökereinkhez való ragaszkodás. Ennek jegyében -szükségét érezve a társadalmi szerepvállalásnak- tevékeny részünk volt a "A magyarság tizenkét évszázada Európában" címmel megjelent 2004-es történelmi naptár kiadásában, és ennek szellemében bocsátottuk idén saját kiadásban útjára a vértanú tábornokok emlékét megörökítő 2005-ös naptárunkat.
A falinaptáraktól eltérő módon arra törekedtünk, hogy a naptár "lejárta" után se veszítsen mondanivalójából.
A tavalyi naptárunkhoz hasonlóan talán a mostanira is elmondható lesz: nem attól időszerű, mert aktuális!
 Falinaptár 20052004. június 15.
Veszélyes folyadék tároló tartály tér felosztásának gyártási jóváhagyása az MBF. részéről.2004. június 10.
Veszélyes folyadék tároló tartály szerkezeti elemeinek gyártási jóváhagyása az MBF. részéről.2004. június 3.
Az Innovációs Klub a GRP Plasticorr Kft. székhelyén tartotta 2004 évi rendezvényét, a 2003. évi Innovációs Díj átadását követően. A díjazottakon kívül a rendezvényen ismert közéleti személyiségek, valamint a sajtó képviselői is megjelentek. A rendezvény levezető elnöke dr. Pakucs János, az Innovációs Szövetség elnöke volt. Első előadóként Kajtár Vilmos, a társaság igazgatója köszöntötte az idei esztendő Innovációs Díjainak nyerteseit, valamint bemutatta a GRP Plasticorr Kft. elmúlt esztendei K+F tevékenységét. A nagynyomású gázcsövek felújítási eljárását a Duna Televízió is bemutatta. A rendezvényen Vesztergombi Csaba tartott nagy sikerű bemutatót a szekszárdi borvidék családi pincészetének kiváló boraiból.2004. május 25-27.
Képviselőink részt vettek az „Erősített műanyagok ’2004” címmel megrendezett Nemzetközi Balaton Konferencián. Innovációs Díjas társaságunk az Erősített Műanyaggyártók Szövetsége standján kapott lehetőséget termékeink bemutatására. „Nyomás alatti gázvezetékek javítása”címmel előadást tartottunk legújabb fejlesztésünk eredményéről. Az előadás szerzői: Kajtár Vilmos, Maros József, dr. Szilágyi Árpád, Kollár György, dr. Gara Péter.2004. április 1.
A GRP Plasticorr Kft. kiállítóként- és előadóként is részt vett a Műszaki Biztonsági Felügyelet által Visegrádon megrendezett Konferencián. A kiállításon a legnagyobb érdeklődést új termékünk, az egybeépitett kompozit dómnyak és keszonakna, valamint a „föld alatti tartályok utólagos rekeszosztása kompozitok segítségével”c. eljárásunk bemutatása váltotta ki.
Az elhangzott előadások címei:
- „Szabványtól eltérő kivitelű földalatti tartályok szanálása, átalakítása”
(Kajtár Vilmos)
- „Nagyérzékenységű tömörségvizsgálati eljárás kettősfalú tartályok ellenőrzésére”
(Lukovits László).2004. március 31.
Részvétel Passauban Alsó-Bajorországban a Bajor Ipari és Kereskedelmi Kamara és a Bayern Innovativ GmbH szervezésében, a Magyar Köztársaság Környezetvédelmi és Vízügyi Minisztérium, a Magyar Köztársaság Ipari és Kereskedemi Minisztériuma, a Müncheni magyar Külkereskedelmi Iroda közreműködésével létrehozott Innovációs Fórumon.
A fórumon a környezetbarát technológiák kidolgozásában és alkalmazásában érdekelt német és magyar cégek képviselői vettek részt. Az említett szervezetek képviseloi rövid előadásokban ismertették a lehetőségeket. Különösen hangsúlyozták a pályázatokon való részvétel fontosságát és az ílymódon elnyerhető támogatásokkal kapcsolatos tudnivalókat.
Közvetlen kapcsolatfelvételre is sor került hazai (bajor) és magyarországi szakemberek között.2004. február 12.
Műanyag bázisú bevonati és szerkezeti rendszerek jóváhagyása az MBF. részéről.2003. december
Társaságunk az Ostorházi Kft.-vel közösen falinaptárt jelentetett meg „Magyarország 12 százada Európában” címmel. A naptár tizenkét korabali térképen mutatja be hazánk határait a „Honfoglalás korától” a „Trianoni határokig”bezárólag. A térképek alatt futó időskálán mutatjuk be, hogyan integrálódik Hazánk történelme Európa történelmébe...2003. november 10.
A GRP Plasticorr Kft. elnyerte a Magyar Minőség Társaság és a Fogyasztóvédelmi Főfelügyelőség által kiírt pályázaton a Magyar Minőség Háza® díjat a „PLASTIMOL® D, a megbízható talaj- és vízvédelem”c. eljárásának sikeres ipari alkalmazásáért. A kitüntetést a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem „K”épületének aulájában dr. Pongorné Csákvári Marianntól a GKM helyettes államtitkárától Maros József vette át.2003. március 27.
A GRP Plasticorr Kft. elnyerte a Környezetvédelmi Minisztérium 2002. évi Innovációs Díját a „PLASTIMOL® D a megbízható talaj- és vízvédelem”c. eljárásának sikeres ipari alkalmazásáért. A kitüntetést a Parlamentben Kajtár Vilmos vette át. A díjkiosztó ünnepségen a nagydíjat dr. Mádl Ferenc köztársasági Elnök Úr adta át.


 

 
Főoldal