En   De
    Főoldal       Elérhetőség       Honlaptérkép
GRP Plasticorr
2013. március
Újabb innovációs elismerés
Örömmel tudatjuk minden kedves Partnerünkkel, hogy a GRP Plasticorr Kft. az idei évben újabb rangos díjat nyert el.
 Bővebben

2011. szeptember
Magyar Termék Nagydíjas a GRP Plasticorr Kft.
Nagy örömünkre szolgál tudatni minden kedves jelenlegi és jövendőbeli partnerünkkel, hogy pályázataink sikeres elbírálási folyamat után elnyerték Magyar Termék Nagydíj® Kitüntető Címet.
 Bővebben

2011. március
Másodszor a STOCEXPO kiállításon
Cégünk az idei évben második alkalommal vett részt a STOCEXPO szakmai kiállításon.
 Bővebben
Minőségpolitikai nyilatkozat

 
 
A GRP Plasticorr Kft. tevékenységében a minőség biztosítása meghatározó fontosságú. A megbízhatóság és a racionális gazdálkodás mellett a vállalati folyamatok kívánt minőséggel történő bonyolítása központi kérdés.

Ezen Kézikönyv a GRP Plasticorr Kft. vállalkozásaira, ezen belül a veszélyes anyagok tárolására szolgáló acéltartályok külső és/vagy belső korrózióvédelmének elkészítésére üvegszál erősítésű műgyanta rendszerek alkalmazásával, valamint ugyanezen tartályok kettősfalú tartályokká való átalakítására kidolgozott minőségirányítási rendszerét rögzíti az MSZ EN ISO 9001:2009 szabvány előírásai szerint.

A minőségirányítási vezető munkavégzése során a legnagyobb körültekintéssel jár el a Kézikönyv előírásainak megvalósítása és a vállalati folyamatok minőségének fenntartása, javítása érdekében. Rendelkezik azzal a jogkörrel és szervezeti szabadsággal, amely szükséges a minőséggel kapcsolatos problémák azonosításához, azok megoldásának kezdeményezéséhez, a korrekciók elvégzéséhez. Indokolt esetben joga van a munka leállításához.

A társaságnál a minőségért viselt felelősség nem korlátozódik a minőségirányítási vezetőre. A társaság minden dolgozója felelős a Kézikönyv előírásainak betartásáért saját, meghatározott felelősségi területén belül.

A munkatársak folyamatos képzése, a fejlesztések és gyártási technológiák és eszközök folyamatos karbantartása, felújítása biztosítják társaságunk eredményes működését.

A GRP Plasticorr Kft. tevékenysége során figyelembe vesszük és alkalmazzuk mindazon hazai és nemzetközi előírás rendszerekben és szabványokban megfogalmazott követelményeket, amelyek szükségesek termékeink piacképes megjelenítéséhez.

A növekvő piaci követelményeknek való megfelelést technológiák fejlesztésével, folyamatos képzéssel és a minőségi munkát ösztönző motivációs rendszer működtetésével biztosítjuk.

A minőségirányítási rendszer működésének, működtetésének megkövetelése és a rendszerközpontú irányítás biztosítják a folyamatszemléletet és az abból eredő minőségcéljaink megvalósulását.

A társaság vezetése kinyilvánítja a minőségi munkavégzés és a minőségcélok megvalósítása iránti elkötelezettségét, törekszik a mindenkori vevői elégedettség elérésére, a folyamatos technológiai, szervezeti fejlesztések megvalósítására.

Biztosított minőség = biztonságos, korróziómentes jövő!