En   De
    Főoldal       Elérhetőség       Honlaptérkép
GRP Plasticorr
2013. március
Újabb innovációs elismerés
Örömmel tudatjuk minden kedves Partnerünkkel, hogy a GRP Plasticorr Kft. az idei évben újabb rangos díjat nyert el.
 Bővebben

2011. szeptember
Magyar Termék Nagydíjas a GRP Plasticorr Kft.
Nagy örömünkre szolgál tudatni minden kedves jelenlegi és jövendőbeli partnerünkkel, hogy pályázataink sikeres elbírálási folyamat után elnyerték Magyar Termék Nagydíj® Kitüntető Címet.
 Bővebben

2011. március
Másodszor a STOCEXPO kiállításon
Cégünk az idei évben második alkalommal vett részt a STOCEXPO szakmai kiállításon.
 Bővebben
Környezetpolitika

 
 
A GRP Plasticorr Kft. cégfilozófiájának sarokköve: elhivatottság az ipari és a természetes környezet harmóniájának megteremtésére. Társaságunk fennállása óta mutatott környezetpolitikája és hosszú távú üzleti fejlődésének alappillérei ugyanazon elveken nyugszanak:

a költségérzékeny ipari környezetben korrózióvédelemre alkalmas termékeink a takarékosságot jelentik,

a földalatti és földfeletti veszélyesanyag-tároló tartályok duplafalúsítása, tartályparkok felújítása a talaj- és vízszennyezés megelőzését teszi lehetővé,

nagynyomású technológiai csővezetékek üzem közbeni felújítása a környezet és az emberi élet védelmét biztosítja,

laboratóriumi vizsgálataink az állandó és magas színvonalú minőségbiztosítás és környezetvédelem feltételeit, a kizárólag saját kutató-fejlesztő munkánk eredményeire épülő eljárásaink kiválasztása pedig a fenntartható fejlődés kereteit adják.

A GRP PLASTICORR Kft. vezetősége vevőinek fokozott megelégedettségére, partnereivel és a környezetében élőkkel való jó kapcsolat megtartására törekedve elkötelezte magát a Közösségi Környezetvédelmi Vezetési és Hitelesítési Rendszer - EMAS rendelet követelményeit kielégítő - működtetésére és folyamatos fejlesztésére. Mindez biztosítékul szolgál a társaság környezetvédelmi céljainak megvalósítására, az állandó fejlődésre, feltételeinek javítására:

Csak korszerű, a környezetet leginkább kímélő technológiákat vezetünk be és alkalmazunk, folyamatosan törekedve a környezetszennyezés megelőzésére.
Alapvető kötelességünknek tekintjük a környezetszennyezés megelőzését, a társaságunkra vonatkozó környezetvédelmi jogszabályokat maradéktalanul betartjuk és folyamatosan követjük.

A környezetszennyezés megakadályozása érdekében még több figyelmet szentelünk munkatársaink környezettudatosságának kialakítására, a tudatosság szintjének folyamatos emelésére.

A Társaság tevékenységeibe bevont vállalkozóinktól elvárjuk környezeti normáink, előírásaink, eljárásaink követését.
A GRP PLASTICORR Kft. teljes nyilvánosságot kíván adni környezeti politikájának, a környezetvédelem területén elért eredményeinek, céljai és programjai megvalósulásának.