En   De
    Főoldal       Elérhetőség       Honlaptérkép
GRP Plasticorr
2013. március
Újabb innovációs elismerés
Örömmel tudatjuk minden kedves Partnerünkkel, hogy a GRP Plasticorr Kft. az idei évben újabb rangos díjat nyert el.
 Bővebben

2011. szeptember
Magyar Termék Nagydíjas a GRP Plasticorr Kft.
Nagy örömünkre szolgál tudatni minden kedves jelenlegi és jövendőbeli partnerünkkel, hogy pályázataink sikeres elbírálási folyamat után elnyerték Magyar Termék Nagydíj® Kitüntető Címet.
 Bővebben

2011. március
Másodszor a STOCEXPO kiállításon
Cégünk az idei évben második alkalommal vett részt a STOCEXPO szakmai kiállításon.
 Bővebben
Copyright ©

 
 
A honlapon található „GRP Plasticorr” márkanév mind szöveges, mind ábrás formában, „az árral szemben” szlogen valamint a „PLASTIMOL” márkanév védjegyoltalmat élveznek. A védjegyoltalom kizárólagos jogosultja a GRP Plasticorr Kft. A fentiekben megjelölt védjegyek egyike sem használható fel semmilyen módon és jogcímen a GRP Plasticorr Kft. előzetes írásos engedélye nélkül. E honlaphoz való hozzáférés még nem ad jogot a GRP Plasticorr Kft. levédett márkái és márkajelei használatára, valamint nem ad jogot honlapon található szerzői védői jogok, bejegyzett találmányok, márkák és márkajelek felhasználásához. A jogellenes felhasználás a szerzői, a polgári illetve a büntető anyagi jogszabályokban foglalt jogkövetkezményeket vonhatja maga után.

A GRP Plasticorr Kft. honlapjának tartalma szerzői jogvédelem alá tartozik. A GRP Plasticorr Kft. előzetes írásbeli engedélye nélkül tilos a tartalom egészét vagy egyes részeit bármely formában átruházni, terjeszteni, reprodukálni vagy a saját személyes használatot meghaladó mértékben tárolni vagy kinyomtatni.

A honlapon megjelenő valamennyi információ, adat, feltétel, meghatározás vagy leírás kizárólag tájékoztatásul szolgál, ezek felhasználása a felhasználó saját felelősségére történik.

A GRP Plasticorr Kft. tájékoztatja, hogy a honlap több pontján történhet információgyűjtés. Az adatok az adattulajdonos előzetes tájékoztatása és engedélye nélkül harmadik személy részére nem kerülnek átadásra. A honlapról összegyűjtött információ kizárólagos tulajdonosa a GRP Plasticorr Kft.

A honlapon találhatóak linkek más cégek weboldalaira. A GRP Plasticorr Kft. nem vállal felelősséget olyan, harmadik fél által létrehozott, továbbított, tárolt, hozzáférhetővé tett, vagy publikált tartalmakért, melyekhez a GRP Plasticorr Kft. honlapja kapcsolódik, vagy amelyekre hivatkoznak. A GRP Plasticorr Kft. nem felelős más honlapok titoktartási és adatkezelési gyakorlatával kapcsolatban. A fenti adatkezelési és titoktartási nyilatkozat csak a GRP Plasticorr Kft. honlapjára vonatkozik.